Over Myrna Ebbink @ Casa Ebbink- Ontwerp - Advies - Styling

Myrna Ebbink

Mijn naam is Myrna Ebbink en ik ben de trotse eigenaar van Casa Ebbink. In mijn vrije tijd ben ik altijd al bezig met (ver)bouwen, woningen, interieur en tuinen. Van een huis een thuis maken is het leukste dat er is en daar krijg ik energie van! Uit mijn grote passie voor alles wat met interieur en exterieur te maken heeft is daarom Casa Ebbink geboren.

In mijn ontwerpen gebruik ik graag warme kleuren die dicht bij de natuur staan. Door het gebruik van deze natuurlijke kleuren zorg je voor rust en harmonie in een interieur. Jouw persoonlijke wensen vertaal ik graag naar een goede balans tussen functioneel, tijdloos en stijlvol.

Ik hou van een persoonlijke benadering en hecht daarom enorm veel waarde aan onderling vertrouwen en ik vindt het erg belangrijk om mijn ontwerp optimaal aan te laten sluiten aan jouw wensen.

Ben je op zoek naar een uniek interieur of wil je ontzorgd worden bij een verbouwing? De mogelijkheden zijn eindeloos en ik Ik help je hier graag bij! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op of lees meer informatie over mijn werkwijze op deze pagina.

Ben je op zoek naar een uniek interieur
of wil je ontzorgd worden bij een verbouwing?
Casa Ebbink helpt je hier graag bij!


Over mij